Facebook Pixel

Motorcrossere

Hvorfor så lave priser?

Vårt mål er å gi deg som kunde, enten du er privat eller bedrift, et variert produktspekter innen kategoriene: Hjem, sport og fritid - til lavest mulig pris. Dette gjøres gjennom store innkjøp direkte fra produsenter over hele verden, uten fordyrende mellomledd og ved hjelp av en kostnadseffektiv organisasjon.
Hos oss er pris viktig. Vi skreddersyr våre produkter, slik at du som kunde får gode produkter til lavest mulig pris, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Alle våre produkter blir nøye kontrollert og gjennomgår streng kvalitetsikring før de blir pakket og sendt til oss. Vi kan også forsikre deg om at alle produkter er godkjente etter europeiske og norske standarder og produsert på fabrikker med gode og trygge arbeidsforhold. 

Motocrosscyklar – roligt och fartfyllt

Behöver du byta upp dig till en snabbare motocrosscykel? Har du alltid varit fascinerad av motocrosscyklar, men aldrig kommit så långt som till att börja köra dem? Kanske vill du börja köra tillsammans med dina barn? Sedan åttiotalet är motocross en populär tävlingsform i Norden. Redan som liten kan du börja träna med motocrosscyklar avsedda för barn, och ju äldre du blir, desto större och kraftfullare blir dina åkdon. Med en motocross ger du dig in på ett spännande äventyr som kräver kontroll och ansvar. Engrosservice har ett utmärkt urval av motocrosscyklar för alla åldrar och smakriktningar. Nybörjare mellan 3-6 år erbjuder vi en bra start med en eldriven produkt, vars hastighet kan begränsas till 7, 15 eller 25 km/h. För lite större barn har vi lättviktiga modeller på upp till 50cc och från 13 års ålder och uppåt kan du med god vana börja köra med 110-125cc.

 

Till motocrosscyklar är hjälm ett måste

Om du planerar att överraska ett barn i familjen med en hett önskad motocrosscykel så får du inte glömma att köpa en av våra kyon-cross-hjälmar. Hjälmarna har god passform och är slutna kring ansiktet till skydd för haka och panna. För att hålla dig i form under vintermånaderna när du stannar inomhus mycket rekommenderar Engrosservice att du investerar i ett av våra löpband. Ställ det någonstans i ditt hem där du har lugn och ro till att motionera och njut av att träna ordentligt även under årets mörka, kalla månader.

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

per sida
 1. Bilt albue og knebeskyttere 5-9 år
  398,00 kr
 2. Bilt USA beskyttelsespakke for Atv og Cross
  1 038,00 kr
 3. Bilt USA beskyttelsespakke for Atv og Cross
  1 038,00 kr
 4. -42%
  Mini cross 49 cc extreme edition green
  var 4 792,00 kr Special Price 2 798,00 kr
 5. Mini cross 49 cc extreme edition blue
  4 792,00 kr
 6. -2%
  El motorcrosser for barn 500W 36v litium
  var 5 592,00 kr Special Price 5 490,00 kr
 7. -24%
  Ny
  110 CC helautomat motocross med elstart och döskalle design
  var 7 192,00 kr Special Price 5 498,00 kr
 8. Ny
  Motorcross 125cc dc design
  11 992,00 kr
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

per sida