Facebook Pixel

Hemelektronik

Hushållselektronik

Här samlar vi hushållselektronik saker som inte riktig går att sortera under någon av våra andra kategorier av produkter. Det rör sig om elektriska artiklar, både de som drivs med batterier och även saker som måste anslutas till elnätet, och som är praktiska i hemmet av en eller annan anledning. Det finns högteknologiska mätinstrument som mäter upp temperatur er med hjälp av infrarött ljus, utan att behöva komma i kontakt med det som ska mätas. Men även en induktionshäll med slät och snygg design och en mycket känslig och exakt våg i praktiskt format. Dessa är praktiska produkter och du kommer att vara glad över att du skaffade dem varje gång du använder någon av dem. Eftersom hushållselektronik är något som vi använder i stort sett varje dag så är det extra bra just i detta fall att de håller så hög kvalitet. Då kan de hänga med i många år trots att de används dagligen.


Marknadens bästa priser

Den hushållselektronik som vi säljer här på Engrosservice håller allra högsta kvalitet, precis som alla våra övriga produkter. Dessutom lovar vi att våra priser inte bara är konkurrenskraftiga, utan faktiskt är bland marknadens absolut lägsta. Dessa två viktiga egenskaper har samtliga produkter i hela sortimentet. Samtidigt som du intresserar dig för hemelektronik så bör du titta på våra kameror för övervakning, för trygghet och säkerhet både i hemmet och på företaget. Vi har också ett noga utvalt sortiment av kontorsstolar som också fungerar precis lika bra i arbetsrummet hemma som på företagets kontor.

MT: Hushållselektronik med högsta kvalitet och lågt pris. MD: Med vår hushållselektronik av högsta kvalitet får du prisvärda produkter till både hemmet och företaget. Bra och billiga kvalitetsprodukter.

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

per sida
  1. -41%
    Marista Steam Mopp 1500W 10-1
    var 1 358,00 kr Special Price 798,00 kr
  2. The garment steamer. Skjorte og plaggdamper 1500w
    1 199,00 kr
  3. Ny
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

per sida